дјути фри-шоп

дјути фри-шоп
(анг. duty-free бесцарински, shop продавница) продажба ослободена од царински давачки.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”