балистичко клатно

балистичко клатно
направа што служи за одредување на квалитетот на барутот и на почетната брзина на проектилот

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужен реферат?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”