балистички проблем

балистички проблем
задача да се одреди патеката на телото фрлено во некоја отпорна средина,

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем написать курсовую

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”