дигитален монитор

дигитален монитор
комп. тип на монитор способен да изведе јасни исписи со одличен контраст
заостанува зад аналогниот монитор по една витална карактеристика не може да прикажува исписи со прелевање на бои

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”