декретали

декретали
(лат. decretates) мн. папски одлуки или наредби и разни збирки такви одлуки.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужна курсовая?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”