дедуплирање

дедуплирање
(фр. dedoublement) псих. удвојување на своето битие така што едниот дел ја посматра работата на другиот
способност човек да се одвои од своите чувства и да ги посматра и анализира.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”