визуелен

визуелен
(фр. visuel) 1. што се однесува на она што се добива со гледање
2. што се прима со сетилото за вид.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем написать курсовую

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”