версајска Европа

версајска Европа
Европа по Првата светска војна (до почетокот на Втората светска војна), каква што била обликувана со Версајскиот мировен договор.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем написать курсовую

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”