Виетконг

Виетконг
Фронт за национално ослободување на Јужен Виетнам и за општествено-економски промени во Јужен Виетнам по углед на Северен Виетнам.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”