џоинт

џоинт
(анг. joint спојување) во американскиот жаргон: примитивно завиткана цигара од марихуана што наркоманите си ја делат меѓу себе.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”