џогинг

џогинг
(анг. jog трчкање) трчање, најчесто во природа, заради јакнење на организмот.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем написать реферат

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”