прекарен

прекарен
(лат. praecarius) 1. беден, лош, слаб
2. зависен, несигурен, мимолетен.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”