материјална вистина

материјална вистина
прав. највисок степен на извесност до кој може да дојде судијата во кривичната постапка

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужна курсовая?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”