компјутеризација

компјутеризација
(анг. computer) 1. замена на мануелната работа со компјутери
2. опремување на претпријатие или установа со компјутери.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”