иноксидација

иноксидација
(лат.) заштитување на површината на железни предмети од 'рѓосување со ставање на слој оксид.

Macedonian dictionary. 2013.

Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”