дап-тест

дап-тест
(анг. DAP, скр. од Draw a Person нацртај една личност) псих. еден од тестовите во детската психологија.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”