го

го
(јап.) национална игра на Јапонците
ја играат двајца играчи со црни и бели камчиња на квадратна табла со 19 х 19 (361) полиња.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”