Лаботици

Лаботици
мн. келтско племе
во старо време живеело во денешна Доленска во Словенија.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”