валпургиска ноќ

валпургиска ноќ
ноќта меѓу 30 април и 1 мај, кога се состануваат вештиците (опишана во Гетеовиот Фауст).

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”