асцитес

асцитес
(грч askites) мед собирање на течност во стомачната празнина

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”