ануален

ануален
(лат annualis) 1. годишен, што се случува секоја година, 2. бот што трае една година, едногодишен (за растение)

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”