антифеминизам

антифеминизам
противење на борбата за подобрување на положбата на жените во општеството и за проширување на нивните права

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужна курсовая?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”