антибиотички

антибиотички
(грч anti, bios живот) што е против животот, што го уништува животот, што убива

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”