аномалистички

аномалистички
(грч anomalos неправилен) што отстапува од правилото, неправилен, спротивен на правилото, необичен

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”