алфабетска низа

алфабетска низа
(анг alphabetic string) комп претставување на некој поим само со букви (мали или големи)

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”