алфа тест

алфа тест
комп првата фаза од тестирањето на нов компјутерски софтвер пред да се пушти во продажба, по правило, алфатестот го вршат авторите на софтверот на истата софтверска кука

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужна курсовая?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”