алергичен

алергичен
(грч allos, ergon) мед што страда од алергија, што е подложен на алергија

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужен реферат?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”