хабитуален

хабитуален
(лат. habitus) што се однесува на хабитус, што настанал по навика, вообичаен, постојан, непрекинат, закоравен (на пр., пијаница).

Macedonian dictionary. 2013.

Нужна курсовая?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”