фуми-коми

фуми-коми
(јап.) ненадеен болен удар со нога во коленото на противникот, една од јапонските борачки вештини.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”