фахман

фахман
(гер. Fachman) стручњак во некоја гранка, вештак во некоја сложена работа.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”