фалимент

фалимент
(итал. fallimento) 1. слом на претпријаГинисова книга на рекордитие банкрот
2. трговец под банкрот.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем написать реферат

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”