торцида

торцида
(шп. torcida) бесно навивање со сите акустични средства за победа на некоја спортска екипа.

Macedonian dictionary. 2013.

Нужна курсовая?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”