тетовира

тетовира
(анг. tattoo од тахит. tatau) црта неизбришливи слики на човечката кожа со лесни убоди во кои се става боја.

Macedonian dictionary. 2013.

Поможем написать курсовую

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”