теравија

теравија
(тур. teravi) кај муслиманите: клањање во рамазанските ноќи.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”