стоковна компензација

стоковна компензација
набавка на некоја стока на тој начин што се врши противнабавка на некоја друга стока (особено во трговијата со странство).

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”