скролирање

скролирање
(анг. scrool) комп. поместување на компјутерскиот прозорец по вертикала или по хоризонтала за да се промени неговата содржина.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужна курсовая?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”