скрап-бук

скрап-бук
(анг. scrap-book) книга во која се лепат исечоци од весници или слики.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”