ски-маратон

ски-маратон
(нор. ski + маратон) скијачка трка на патека од 50 километри.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”