свомпови

свомпови
(анг. swamps) мн. мочуришта во долината на реката Мисисипи и во источниот дел на САД
едн. свомп.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужен реферат?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”