свингери

свингери
(анг. swinger распуштен човек) мн. брачни или љубовни парови што договорно си ги менуваат меѓу себе сексуалните партнери.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”