ризото

ризото
(итал. risotto) кул. јадење од ориз со месо или со пилешки џигер, печурки и пармезан.

Macedonian dictionary. 2013.

Поможем написать курсовую

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”