агравација

агравација
(лат aggravare отежни/отежнува) 1. отежнување, влошување, 2. зголемување, заострување (на пр, на казна)

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”