рајт

рајт
(анг. right правилен) спорт, во тенисот: исправен, правилен удар.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”