преориентира

преориентира
(фр. orienter) насочи/насочува некоја работа во друг правец, одреди/одредува некој нов правец на работата.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужен реферат?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”