педикир

педикир
(фр. pedicure) 1. негување на нозете, особено од страна на стручно лице
2. лице што е обучено за таква работа.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”