Амхарци

Амхарци
мн народ во Етиопија (приближно половина од населението на земјата)

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”