мрежен интерфејс

мрежен интерфејс
(анг. network interface) адаптер што овозможува компјутерот да се вклучи директно во мрежа

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”