моризонски таблети

моризонски таблети
некогаш многу употребувано средство за регулирање на варењето и на празнењето на цревата
содржело алое, колоквинтина, јалапа, гумигута и вински камен
дејствувало многу драстично.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”