морбиден

морбиден
(лат. morbidus) 1. болен, нездрав, болежлив
2. нежен, чувствителен, слаб.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”