манијакален

манијакален
(грч. mania бес, лудило) што се засновува врз манија
изопачен, занесен, лудачки.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”